Lændesmerter/lumbago.

Lændesmerter viser sig som smerter eller ubehag i området mellem det nederste ribben og balderne. Smerten kan også stråle over lysken, ned i balderne og fortsætte ned bagpå låret. Musklerne vil føles spændte og ryggen er stiv. Ved akut opståede smerter vil ryggen ofte “låses” i en given position (lændehold).

Symptomerne på lændehold mærkes pludseligt, eller udvikles gradvist, så man vågner med lændehold dagen efter det er opstået.

Er smerterne akutte op stærke, kaldes det for hold i ryggen, hekseskud, facetsyndrom, lumbago, myoser eller akutte lændesmerter.

Har smerterne været tilstede i mere end 3 måneder, kaldes de for kroniske lændesmerter.

Det er ikke altid muligt at pege på en specifik årsag til hvorfor disse smerter opstår. Det vil ofte være en kombination af muskelforstrækning og overbelastede ledbånd. Smerten er lokaliseret til lænden, og vil især fremprovokeres af tunge løft og vrid af kroppen.

Akupunktur.

Akupunktur er kendt for sin gode evne til, at afspænde muskler og sener.

Smerterne vil ofte være markant svagere allerede efter første behandling. Herefter vil den frie bevægelighed hjælpe til med, at skabe cirkulation i lændeområdet. Herved vil ophobede affaldsstoffer blive transporteret væk, og kroppens fantastiske evne til at reparere sig selv, vil kunne foregå uhindret.

Behandlingen starter med at jeg afsøger et eller flere led, det kan være fingerled, tåled, albueled, knæled eller mellem ryghvirvlerne alt efter hvad/hvor problemet er lokaliseret. Hvis der er tale om smerter vil der oftest være en mærkbar bedring i løbet af få minutter Akutte smerter kan ofte fjernes på 2-3 behandlinger. Kroniske smerter/lidelser kræver flere behandlinger.

Hos akupunkturklinik Viiernfeldt har vi rigtig gode resultater med behandling af lændesmerter/lumbago.

Ring eller mail i dag.

Tlf. 61712348  Mail. aku.viiernfeldt@gmail.com